Dr. Heart Oltóközpont - Védőoltások Az Ön És Családja Egészségéért!

Tanácsadás

Dr. Heart Oltóközpont – Tanácsadás

Oltás tanácsadási szolgáltatásunk során tapasztalt szakorvosaink segítenek meghatározni az Ön számára szükséges vakcinákat és oltási tervet.

Egy kb. 20 perces konzultáció keretében segítünk, hogy megalapozott döntést hozhasson az Ön utazási vagy betegségmegelőzési céljainak megvalósításában.

A konzultáció során, részletes tájékoztatást kap az egyes védőoltások hatásának időtartamáról és a lehetséges mellékhatásokról is.

A konzultáció végén, lehetősége van a kiválasztott oltások azonnali felvételére is.

Amennyiben a konzultációt követően nálunk kéri a védőoltás beadását, a tanácsadás díjának 50%-át jóváírjuk.

Milyen esetekben érdemes élni
a konzultációval?

Utazók felkészítése

Az utazási céltól függően javasolt és kötelező védőoltásokat ajánlunk, figyelembe véve több tényezőt: tartózkodás hossza, életkor, aktivitás az adott területen, korábbi oltások, egészségi állapot és az adott ország járványügyi helyzete. Emellett kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a szúnyogok által terjesztett betegségek hatékony védekezésének és megelőzésének is.

Családtervezés

A születendő baba egészsége és a még nem oltott kisgyermekek védelme kiemelt jelentőséggel bír. Szükség esetén javasoljuk a közvetlen környezetük oltását, például az influenza vagy szamárköhögés ellen. Fontos, hogy az anya is védett legyen a várandóság alatt és előtt, hogy csökkentse a fertőző betegségek kockázatát.

Kötelező oltások pótlása, ismétlése

A kor előrehaladtával, bizonyos oltások védelme fokozatosan csökken. Életkorának és egészségügyi állapotának megfelelő oltási tervet ajánlunk Önnek. 

Hazatérőknek és külföldieknek a megfelelő életkorhoz kapcsolódó kötelező védőoltásokat ajánljuk.

Munkaköri oltások

Bizonyos munkakörök esetén szükség lehet védőoltás beadására. Külön kérés esetén részt veszünk a cég kockázatbecslésének megalkotásában és oltási tervet készítünk a munkavállalóknak.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Speciális esetek

Azoknál, akik különösen fogékonyak betegségekre (például biológiai kezelés, lépeltávolítás, csontvelő transzplantáció után vagy krónikus betegségek esetén), a védőoltások kiemelt szerepet játszanak az egészségmegőrzésben. A szakmai ajánlásoknak megfelelően készítünk javaslatot Önnek a felveendő oltásokra.

Tegyen az Ön és családja egészsége védelmében!

Ne habozzon, látogasson el hozzánk!

Azáltal, hogy nálunk kérvényezi védőoltását, a konzultációs díj felét megtakaríthatja!

Foglaljon időpontot oltásokkal kapcsolatos tanácsadásra még ma!