Dr. Heart Oltóközpont - Védőoltások Az Ön És Családja Egészségéért!

Hepatitis B – Májgyulladás

Oltóanyagok

Engerix B

12 900 HUF

Az Engerix B védőoltás hatékony megoldást nyújt a Hepatitis B fertőzés megelőzésére.

16 éves kortól adható.

Twinrix (Hepatitis A+B)

23 900 HUF

Ez a védőoltás kombináció hatékony védelmet nyújt a Hepatitis A és Hepatitis B fertőzések megelőzésére egyaránt.

Az oltóanyag 16 éves kortól adható.

Twinrix junior (Hepatitis A+B)

19 900 HUF

Ez a védőoltás kombináció hatékony védelmet nyújt a Hepatitis A és Hepatitis B fertőzések megelőzésére egyaránt.

Az oltóanyag 1-15 éves korig ajánlott.

Hepatitis B – Májgyulladás

Dózis: 3 oltás

A feltüntetett dózis csak tájékoztató jellegű. Minden esetben, az oltást végző orvos állapítja meg a szükséges dózis számot és az oltási tervet, ami egyénenként, eltérő lehet, nem, kor és egészségügyi állapottól függően.

Kérje előzetes konzultációnkat, ahol orvosaink készséggel segítenek Önnek meghatározni a javasolt védőoltásokat!

A Hepatitis B egy vírus okozta májgyulladás, amely komoly egészségügyi problémákat okozhat. A vírus vérrel és más testfolyadékokkal terjedhet, például közös tűk használata, szexuális érintkezés vagy anyáról gyermekre történő átvitel útján. A Hepatitis B világszerte elterjedt és potenciálisan súlyos szövődményekkel járó betegség.

A Hepatitis B elleni védőoltás az egyik legfontosabb oltás, amelyet mindenki számára ajánlott elvégezni. Ez a vakcina a Hepatitis B vírus fehérjéit tartalmazza, amelyek serkentik az immunrendszer válaszát és ellenanyagok termelését a vírussal szemben. Az oltás biztonságos és hatékony megoldást nyújt a fertőzés megelőzésére és a betegség súlyosságának csökkentésére.

A Hepatitis B elleni védőoltást legjobb minél korábban elvégezni. Az oltási sorozatot általában gyermekkorban kezdik, hogy a legjobb védelmet nyújtsa a gyermekeknek a fertőzéssel szemben, de felnőtt korban is beadható. Az oltás három adagból álló sorozatban történik, amelyet a szakember ajánlásai szerint időzítenek. Az oltási sorozat befejezése után a szervezet kifejleszti a szükséges ellenanyagokat a Hepatitis B ellen, és hosszú távú immunitást biztosít.

Az oltás elérhető Hepatitis A-val kombináltan is, azonban a védettség kialakulása ez esetben a Hepatitis A esetén is legalább 6 hét, így a kombinált oltás csak azoknak javasolt, akiknek megfelelő mennyiségű idő áll rendelkezésükre a tervezett utazás előtt.

A Hepatitis B elleni védőoltások elérhetőek és biztonságosak. Tapasztalt és képzett szakembereink segítenek Önnek megtervezni az optimális oltási programot, figyelembe véve az egyéni kockázati tényezőket és az egészségi állapotot.

Tegyen az egészsége védelmében, vegye fel velünk a kapcsolatot most!