Laborvizsgálat ingyenes orvosi véleménnyel

Prosztata vizsgálati csomag

Fedezze fel a prosztata egészségi állapotát a legfejlettebb laborvizsgálatokkal! Az új Prosztata Vizsgálati Csomagunk segít az Ön számára fontos információk megszerzésében, hogy gondoskodhasson magáról és megelőzhesse a prosztatával kapcsolatos problémákat.

Miért fontos a prosztata egészségének ellenőrzése? A prosztata egy kis, de rendkívül fontos mirigy a húgyhólyag alatt, amely számos betegség forrása lehet. Az akut és krónikus prosztatagyulladás, a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás és a prosztatarák mind olyan problémák, amelyek befolyásolhatják egészségünket és életminőségünket. Ráadásul a prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganat. Az időben történő felismerés és kezelés rendkívül fontos a sikeres gyógyulás érdekében.

A Prosztata Vizsgálati Csomagunkban szereplő PSA (prosztata specifikus antigén) vizsgálat lehetővé teszi a prosztata egészségi állapotának megítélését. A PSA egy fehérje, amelyet a prosztatamirigy termel, és a vérben kimutatható. A PSA szintje emelkedhet prosztatagyulladás, jóindulatú prosztatamegnagyobbodás és más állapotok esetén is. Azonban a magas PSA szint önmagában nem jelenti feltétlenül a prosztatarák jelenlétét. Ahhoz, hogy a diagnózis megbízható legyen, további vizsgálatokra van szükség, mint például klinikai anamnézis, fizikális vizsgálat és biopszia.

A Prosztata Vizsgálati Csomagunkban emellett más laboratóriumi vizsgálatok is szerepelnek, amelyek segítenek az általános egészségi állapot jellemzésében. Ezek a vizsgálatok információval szolgálnak az anyagcsere folyamatokról, a máj- és vesefunkcióról, az ionháztartásról, valamint a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokról.

A Prosztata Vizsgálati Csomagot 45 éves kor felett ajánljuk tünetmentes férfiaknak, illetve azoknak, akik már tapasztalták a prosztatával kapcsolatos tüneteket. Emellett erősen javasoljuk azoknak is, akiknél a családban fordult elő hasonló megbetegedés.

Ne várjon tovább, gondoskodjon egészségéről! Rendelje meg most a Prosztata Vizsgálati Csomagot, és legyen nyugodt a prosztata egészségével kapcsolatban. A korai felismerés életeket menthet, és a megelőzés mindig a legjobb választás!

Prosztata vizsgálati csomag

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálat előtt legalább 12 órával tartózkodjon az étkezéstől, ugyanakkor víz fogyasztása ajánlott. 

A vérminta levételére az urológiai vizsgálatok (rektális prosztatavizsgálat, biopszia) előtt vagy hetekkel a biopszia (mintavétel a prosztata szövetéből) után kell sort keríteni, mert ezek a vizsgálatok befolyásolják a PSA értékét. A PSA-szint alakulására gyakorolt hatása miatt a mintavételt megelőző 24 órában ne történjen ejakuláció.

Az általunk biztosított csomag tartalmazza az általános vizelet- és vizeletüledék vizsgálatot, ezért kérjük, hogy hozza magával a reggeli első vizeletből vett mintát, megfelelő tartályban.

Leletkiadás ideje: 2-3 munkanap

Vizsgált paraméterek:

Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT)

Albumin

Alkalikus foszfatáz

Általános vizeletvizsgálat üledékkel

Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT)

C reaktív protein CRP

Gamma-GT

Glükóz (vércukor)

HDL-Koleszterin

Húgysav

Kálium

Karbamid

Koleszterin

Kreatinin

Nátrium

Összes bilirubin

PSA (prosztata specifikus antigén)

Összfehérje

Transzferrin

Triglicerid

Vas

Vérkép (quant.+5 diff qual.)

A Prosztata vizsgálati csomag tartalmazza a mintavétel és a kezelés költségét.

Emellett a leletével együtt tőlünk ingyenes orvosi véleményt is kap, hiszen számunkra az Ön egészsége az első!

Keressen bennünket bátran, és egyeztessünk időpontot a laborvizsgálatra még ma!