Dr. Heart Oltóközpont - Védőoltások Az Ön És Családja Egészségéért!

DiPerTe – Diftéria-Pertussis-Tetanus

Oltóanyagok

Adacel

15 500 HUF

Ezt az oltóanyagot emlékeztető oltásként használják, hogy erősítse a diftéria (torokgyík), a tetanusz (merevgörcs) és a pertusszisz (szamárköhögés) elleni védelmet négy évesnél idősebb gyermekek, serdülőkorúak és felnőttek esetében, akik már megkapták a teljes alapimmunizációs sorozatot. (Magyarországon és általában az európai országokban kötelező életkori oltások egyike.)

Adacel + Polio

19 900 HUF

Ezt az oltóanyagot emlékeztető oltásként használják, hogy erősítse a diftéria (torokgyík), a tetanusz (merevgörcs), a pertusszisz (szamárköhögés) és a poliomielitisz (gyermekbénulás) elleni védelmet három évesnél idősebb gyermekek, serdülőkorúak és felnőttek esetében, akik már megkapták a teljes elsődleges oltási sorozatot.

DiPerTe védőoltás – Diftéria-Pertussis-Tetanus

Dózis: 1 oltás, 10 évente ismétlő oltás

A feltüntetett dózis csak tájékoztató jellegű. Minden esetben, az oltást végző orvos állapítja meg a szükséges dózis számot és az oltási tervet, ami egyénenként, eltérő lehet, nem, kor és egészségügyi állapottól függően.

Kérje előzetes konzultációnkat, ahol orvosaink készséggel segítenek Önnek meghatározni a javasolt védőoltásokat!

A Diperte, vagy más néven diftéria-pertussis-tetanusz, egy kombinált védőoltás, amely védelmet nyújt a diftéria, a szamárköhögés és a tetanusz ellen. Ez a vakcina a legtöbb országban ajánlott és kötelezővé tett oltás a gyermekek és felnőttek számára, mivel hatékonyan véd a veszélyes fertőző betegségektől.

A diftéria egy baktériális fertőzés, amely súlyos szövődményeket okozhat, például légúti obstrukciót és szívproblémákat. A szamárköhögés, más néven pertussis, egy erőteljesen fertőző légúti betegség, amely különösen veszélyes csecsemők és kisgyermekek számára, és hosszú köhögési rohamokat okozhat. A tetanusz, vagy merevgörcs, egy másik súlyos betegség, amely izomgörcsöket és légzési nehézségeket okozhat.

A Diperte vakcina fontos része az immunizációs programnak, mivel kombinálja ezeket a védőoltásokat egyetlen oltóanyagban. Ez kényelmes és hatékony megoldást jelent, mivel egyetlen oltással elvégezhető a szervezet védelme ezekkel a veszélyes betegségekkel szemben.

Az oltás időzítése kulcsfontosságú a Diperte esetében. Az első sorozat általában néhány oltást tartalmaz az első életév során, majd frissítő oltásokat igényel a későbbi években és a felnőttkorban. A frissítő oltások célja az immunitás fenntartása és a védelem megerősítése.

Felnőttek esetén 10 évente ismétlő oltás javasolt, kiváltképp az utazók esetében.

A betegségek részletesebben, melyek ellen véd a DiPerTe oltás kombináció

Driftéria elleni védőoltás

Torokgyík (Diftéria)

Dr.Heart Oltóközpont - szamárköhögés

Szamárköhögés (Pertussis)

Dr.Heart - Védőoltás - Tetanusz

Tetanusz (Spasmus Tonicus)

A DiPerTe vakcina hatékonyan védi a diftéria, a szamárköhögés és a tetanusz ellen, minimalizálva a fertőzés kockázatát és a súlyos szövődmények kialakulását. Az oltás segít megelőzni a betegségek terjedését a közösségben és hozzájárul a kollektív immunitáshoz.

Ne habozzon, látogasson el hozzánk, és tegyen az egészsége és szerettei védelme érdekében! Foglaljon időpontot védőoltásra még ma!