Dr. Heart Egészségügyi Centrum

Szívügyünk Az Ön Egészsége

Rólunk

Dr.Heart

Dr.Heart Üzemorvosi Vizsgálat

Kik Vagyunk?

A Dr. Heart Egészségügyi Centrumot családi vállalkozásként hoztuk létre. A tulajdonosok 100 %-ban magyar állampolgárok, így megtisztelő bizalmával saját vállalati környezetét, a magyar gazdaságot is támogatja. A legmagasabb szakmai színvonalért Dr. Csatlós Dalma Dorottya (üzemorvos, háziorvos) felel, míg a zavartalan ügymenetet Bohus Ákos (ügyvezető) biztosítja.

Üzemorvosi Centrumunkban törekszünk arra, hogy megrendelő cégeink elvárásainak maximálisan meg tudjunk felelni. Ha szorít az idő, és gyorsan túl kell esni a kötelezőn, mi segítünk! Az Ön által kért  helyszínen, rövid idő alatt elvégezzük az előírt vizsgálatokat.

Csomagajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy modern, mobil eszközeink segítségével kiterjesztett orvosi vizsgálatokat tudunk elvégezni akár az Ön telephelyén is. A mélyrehatóbb vizsgálat során maximálisan megnyugodhat munkavállalói egészségügyi állapotáról, és kifejezheti gondoskodását munkavállalói felé.

Dr.Csatlós Dalma - Dr. Heart Üzemorvosi Centrum
Dr. Csatlós Dalma Dorottya

Szakmai Vezető

Rezidens korom óta Budapest 13. kerületében dolgozom családorvosként, ahol igyekszem a háziorvosi teendőket a lehető legmagasabb színvonalon ellátni a körzetben lakók nagy megelégedésére.

Foglalkozás-egészségügy területen szerzett szakvizsgám birtokában célom ennek a szakmai színvonalnak a biztosítása az üzemorvosi ellátás területén is.

Bohus Ákos - Dr. Heart Üzemorvosi Centrum
Bohus Ákos

Ügyvezető

A Budapesti Műszaki Egyetem MBA képzésén szereztem diplomát üzleti tudományokból. Jól ismerve a cégek működését, tudásomat felhasználva igyekszem, hogy Üzemorvosi Centrumunk szolgáltatása a lehető legjobban illeszkedjen megrendelőink elvárásaihoz.

Hornok Jánosné Marcsi nővér - Dr.Heart
Hornok Jánosné "Marcsi nővér"

Vezető Asszisztens

Körzeti nővérként hosszú évek óta dolgozom budapesti körzetekben és magán egészségügyi asszisztensként. Foglalkozás-egészségügyi szakasszisztensként nagy tapasztalattal rendelkezem céges vizsgálatokban is.