Laborvizsgálat ingyenes orvosi véleménnyel

Kis Rutin

A kis rutin laborvizsgálat egy olyan egyszerű és gyors vizsgálat, amely során a legfontosabb vérkép és vizeletvizsgálati eredményeket állapítjuk meg. A vizsgálatot ajánljuk mindenkinek, aki szeretné nyomon követni egészségi állapotát, vagy ha általános panaszokat észlel magán.

A laborvizsgálat segítségével megtudhatjuk, hogy a szervezetünkben megfelelő-e a vérkép, a vese- és a májműködés, valamint ellenőrizhetjük a vércukorszintünket. Emellett kiszűrhetőek a vérben esetlegesen jelen lévő fertőzések vagy gyulladások is.

A vizsgálat során vérvételre és vizeletvételre is sor kerül, amelyek során az alábbi eredményeket állapítjuk meg:

Vérkép

A vérben lévő vörösvérsejtek, fehérvérsejtek és vérlemezkék számát, valamint a hemoglobin és hematokrit értékeket ellenőrizzük. Eredmények alapján kiderülhet, hogy van-e vérszegénység vagy gyulladás a szervezetben.

Vese- és májműködés

Ellenőrizzük a vesék és a máj működését jelző paramétereket, például a kreatinint és a karbamidot. Ezáltal kiszűrhetőek a vese- és májbetegségek.

Vércukorszint

Meghatározzuk a vércukorszintet, ami fontos információt adhat az esetleges cukorbetegségről.

Vizeletvizsgálat

A vizeletben lévő fehérjék, glükóz és egyéb paraméterek mérésével kiszűrhetőek a veseműködési zavarok és a vizelettel kapcsolatos problémák.

A kis rutin laborvizsgálat egy gyors és egyszerű módja annak, hogy nyomon kövessük egészségi állapotunkat és megelőzzük a komolyabb betegségeket. A vizsgálat eredményei alapján könnyen megállapítható, hogy szükséges-e további vizsgálatok elvégzése, vagy éppen elegendő-e az egészséges életmódváltás. Ne feledje, hogy az egészséges életmód és a rendszeres orvosi ellenőrzések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy hosszú és egészséges életet éljünk.

Kis rutin laborvizsgálat

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálat előtt legalább 12 órával tartózkodjon az étkezéstől, ugyanakkor víz fogyasztása ajánlott. Az általunk biztosított csomag tartalmazza az általános vizelet- és vizeletüledék vizsgálatot, ezért kérjük, hogy hozza magával a reggeli első vizeletből vett mintát, megfelelő tartályban.

Leletkiadás ideje: 2-3 munkanap

Vizsgált paraméterek:

Alkálikus foszfatáz

Gamma-GT

GOT

GPT

Kálium

Karbamid

Koleszterin

Kreatinin + eGFR

Nátrium

Teljes vizelet

Triglicerid

Vércukor

Vérkép (quant.+5 diff qual.)

Vörösvérsejt süllyedés

A Kis Rutin laborvizsgálati csomagajánlatunk tartalmazza a mintavétel és a kezelés költségét.

Emellett a leletével együtt tőlünk orvosi véleményt is kap, hiszen számunkra az Ön egészsége az első!

Keressen bennünket bátran, és egyeztessünk időpontot a laborvizsgálatra még ma!