Dr.Heart Laborvizsgálatok

Szívügyünk Az Ön Egészsége

Laborvizsgálati

Csomagok

Valamennyi csomagunk tartalmazza a mintavétel és kezelés költségét.  Számunkra az Ön az egészsége az első, ezért laboreredménye kiértékelésében is segítségére vagyunk. Nálunk a lelet mellé ingyenes orvosi véleményt is kap!

Laborvizsgalat13

Kis rutin laborvizsgálat

9 900 HUF

Gyors, egyszerű laborvizsgálat a vérkép, a vese- és májműködés, vércukorszint ellenőrzésére vizeletvizsgálattal kiegészítve.

Laborvizsgalat25

Nagy rutin laborvizsgálat

14 900 HUF

A nagy rutin laborvizsgálat egy teljeskörű vizsgálati csomag, amely több mint 30 különböző paramétert ellenőriz.

Laborvizsgalat28

Manager laborcsomag

34 900 HUF

A Manager csomag vizsgálatai részletes képet adnak az egészségi állapotáról. Kifejezetten ajánlott, ha fokozott stressznek van kitéve.

Laborvizsgalat30

Pajzsmirigy – alapcsomag

11 500 HUF

Egy egyszerű vérvétellel kimutatható a  pajzsmirigy rendszertelen működése, valamint az általa termelt hormonok szintjének változása.

Laborvizsgalat32

Pajzsmirigy – kiterjesztett csomag

24 900 HUF

A pajzsmirigy működésének ellenőrzésére szolgáló kiterjesztett laborvizsgálat számos fontos paramétert vizsgál, amely átfogó képet ad az Ön egészségéről.

Laborvizsgalat33

Tumormarker csomag

Nőknek: 44 900 HUF
Férfiaknak: 32 500 HUF

A tumormarker vizsgálatok olyan laboratóriumi tesztek, amelyek segítségével az orvosok nyomon követhetik a tumoros megbetegedéseket és monitorozhatják a kezelés hatékonyságát.

Laborvizsgalat19

Trimeszteres csomagok

I. trimeszter: 79 000 HUF
II. trimeszter: 18 500 HUF
III. trimeszter: 34 900 HUF

A várandósság alatti egészségi állapot megfigyelése rendkívül fontos, hiszen ez az időszak meghatározó a baba fejlődése szempontjából is.

Laborvizsgalat29

Ételintolerancia tesztek

46 tételes: 44 900 HUF
108 tételes: 74 900 HUF

Megbízható és gyors eredményt ad, amely segít meghatározni, mely élelmiszerek okozhatják a kellemetlen tüneteket.

Laborvizsgalat35

Szív- és érrendszer alapcsomag

45 500 HUF

Szeretne átfogó képet kapni a szív- és érrendszere állapotáról? 40 év feletti férfiaknak és változókorban lévő nőknek különösen ajánljuk megelőzés céljából. Hasznos lehet továbbá életmódváltás előtt, ha életmódváltása hatékonyságát növelni szeretné, fokozott fizikai vagy pszichés terhelésnek van kitéve, vagy a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát növelő rizikófaktorokkal érintett.

Laborvizsgalat26

Szív- és érrendszer kiterjesztett csomag

99 000 HUF

A bővített szív- és érrendszeri csomagunk segíthet abban, hogy időben felismerjük a szív- és érrendszeri betegségeket, és megelőzzük azok súlyosabb következményeit. Jelentkezzen vizsgálatra most!

Laborvizsgalat27

Vitamin csomag

199 900 HUF

A megfelelő vitaminellátottság alapvető fontosságú az anyagcseréhez, az energia-termeléshez, a fehérje-szintézishez, a regenerációhoz, az idegrendszeri és az immunrendszeri működéshez stb. Jöjjön el laborvizsgálatra, hogy időben felismerje, ha kiegészítőre van szüksége, vagy ha a jelenleg szedett készítmény Önnek nem megfelelő.

Laborvizsgalat36

Hajhullási okok feltárása

Nőknek: 119 000 HUF
Férfiaknak: 98 000 HUF

Hullik a haja? Itt az ideje utánajárni a problémának. Jöjjön el egy komplex laborvizsgálatra, ami segíthet megérteni a hajhullás okait! A csomag alap góckutatást és autoimmun folyamatok vizsgálatát is tartalmazza.

Laborvizsgalat37

Prosztata vizsgálati csomag

17 500 HUF

A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganat. Az időben történő felismerés és kezelés rendkívül fontos a sikeres gyógyulás érdekében! Jelentkezzen vizsgálatra most!

Laborvizsgalat38

Cukorháztartás ellenőrzés

17 900 HUF

Túlsúllyal küzd, és szeretné kizárni az ezzel kapcsolatos betegségek kockázatát? Magas, vagy alacsony vércukorszintre gyanakszik? Önnek fontos egészsége megőrzése? Jöjjön Cukorháztartás ellenőrző laborvizsgálatra, ahol átfogó információt kap az anyagcserebetegségek monitorozásához szükséges paraméterekről.

Laborvizsgalat40

Nyomelemek csomag

54 500 HUF

A nyomelemet ellenőrzését különösen ajánljuk növekedésben lévő fiataloknak, sportolóknak, intenzív fizikai vagy szellemi terhelés alatt állóknak, valamint speciális diétát követőknek, mint például növényi alapú táplálkozás, energia megszorításos diéta vagy terápiás táplálás. Mivel a hazai lakosság közel 80%-a érintett lehet jód- és szelénhiánnyal, a nyomelemek ellenőrzése mindenki számára nagyon fontos!

Laborvizsgalat42

Csontritkulás csomag

29 900 HUF

A csontritkulás néma betegség, rejtve marad a tünetek mögött, de most már lehetőség van az időben történő felismerésére és megelőzésére. A csontritkulás ellenőrző laborvizsgálat segítségével kiderül, hogy van-e csontállományvesztés vagy csontritkulásra utaló jel. Jelentkezzen vizsgálatra most!

Laborvizsgalat43

D-vitamin csomag

15 900 HUF

A D-vitamin nemcsak a csontok egészséges fejlődésében játszik fontos szerepet, hanem hatással van az immunrendszerre, az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, valamint az anyagcserére is. Ezért rendkívül fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse D-vitamin szintjét! A vizsgálattal információt kap a vas- és csontháztartásról, amelyek kulcsfontosságúak a szervezet optimális működéséhez, valamint tájékoztatást kap a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokról is. Foglaljon időpontot most!

Egyéni csomag összeállításához válogasson a részletes árlistában található paraméterek közül.

Az egyéni csomag ára:

3 000 HUF + a választott paraméterek díja