Dr.Heart Laborvizsgálatok

Szívügyünk Az Ön Egészsége

Laborvizsgálati

Csomagok

Valamennyi csomagunk tartalmazza a mintavétel és kezelés költségét.  Számunkra az Ön az egészsége az első, ezért laboreredménye kiértékelésében is segítségére vagyunk. Nálunk a lelet mellé ingyenes orvosi véleményt is kap!

Laborvizsgalat13

Kis rutin laborvizsgálat

8 900 HUF

Gyors, egyszerű laborvizsgálat a vérkép, a vese- és májműködés, vércukorszint ellenőrzésére vizeletvizsgálattal kiegészítve.

Laborvizsgalat14

Nagy rutin laborvizsgálat

12 900 HUF

A nagy rutin laborvizsgálat egy teljeskörű vizsgálati csomag, amely több mint 30 különböző paramétert ellenőriz.

Laborvizsgalat15

Manager laborcsomag

32 900 HUF

A Manager csomag vizsgálatai részletes képet adnak az egészségi állapotáról. Kifejezetten ajánlott, ha fokozott stressznek van kitéve.

Laborvizsgalat16

Pajzsmirigy – alapcsomag

10 900 HUF

Egy egyszerű vérvétellel kimutatható a  pajzsmirigy rendszertelen működése, valamint az általa termelt hormonok szintjének változása.

Laborvizsgalat25

Pajzsmirigy – kiterjesztett csomag

22 900 HUF

A pajzsmirigy működésének ellenőrzésére szolgáló kiterjesztett laborvizsgálat számos fontos paramétert vizsgál, amely átfogó képet ad az Ön egészségéről.

Laborvizsgalat18

Tumormarker csomag

Nőknek: 39 900 HUF
Férfiaknak: 29 900 HUF

A tumormarker vizsgálatok olyan laboratóriumi tesztek, amelyek segítségével az orvosok nyomon követhetik a tumoros megbetegedéseket és monitorozhatják a kezelés hatékonyságát.

Laborvizsgalat19

Trimeszteres csomagok

I. trimeszter: 71 500 HUF
II. trimeszter: 16 900 HUF
III. trimeszter: 32 900 HUF

A várandósság alatti egészségi állapot megfigyelése rendkívül fontos, hiszen ez az időszak meghatározó a baba fejlődése szempontjából is.

Laborvizsgalat17

Ételintolerancia tesztek

46 tételes: 39 900 HUF
108 tételes: 64 900 HUF

Megbízható és gyors eredményt ad, amely segít meghatározni, mely élelmiszerek okozhatják a kellemetlen tüneteket.

Laborvizsgalat26

Szív- és érrendszer alapcsomag

41 500 HUF

Szeretne átfogó képet kapni a szív- és érrendszere állapotáról? 40 év feletti férfiaknak és változókorban lévő nőknek különösen ajánljuk megelőzés céljából. Hasznos lehet továbbá életmódváltás előtt, ha életmódváltása hatékonyságát növelni szeretné, fokozott fizikai vagy pszichés terhelésnek van kitéve, vagy a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát növelő rizikófaktorokkal érintett.

Laborvizsgalat26

Szív- és érrendszer kiterjesztett csomag

86 500 HUF

A bővített szív- és érrendszeri csomagunk segíthet abban, hogy időben felismerjük a szív- és érrendszeri betegségeket, és megelőzzük azok súlyosabb következményeit. Jelentkezzen vizsgálatra most!

Laborvizsgalat27

Vitamin csomag

229 000 HUF

A megfelelő vitaminellátottság alapvető fontosságú az anyagcseréhez, az energia-termeléshez, a fehérje-szintézishez, a regenerációhoz, az idegrendszeri és az immunrendszeri működéshez stb. Jöjjön el laborvizsgálatra, hogy időben felismerje, ha kiegészítőre van szüksége, vagy ha a jelenleg szedett készítmény Önnek nem megfelelő.

Laborvizsgalat13

Hajhullási okok feltárása

Nőknek: 109 000 HUF
Férfiaknak: 88 900 HUF

Hullik a haja? Itt az ideje utánajárni a problémának. Jöjjön el egy komplex laborvizsgálatra, ami segíthet megérteni a hajhullás okait! A csomag alap góckutatást és autoimmun folyamatok vizsgálatát is tartalmazza.

Egyéni csomag összeállításához válogasson a részletes árlistában található paraméterek közül.

Az egyéni csomag ára:

3 000 HUF + a választott paraméterek díja