Laborvizsgálat ingyenes orvosi véleménnyel

Manager csomag

A Manager csomag átfogó információt nyújt szervezetének működéséről, egy egyszerű vérvétellel. Ezen csomag vizsgálatai széleskörű és részletes képet adnak az egészségi állapotáról, beleértve az életmódjával összefüggő kockázati tényezőket is, mint a stressz. A csomag elemzése a belső szervek, például a máj, hasnyálmirigy, a vese, vérképző rendszer és a pajzsmirigy működésére vonatkozó információt is tartalmazza, ami segít a lehetséges problémák korai felismerésében. Az eredmények ismeretében az életmóddal kapcsolatos kockázati tényezők csökkenthetők.

A Manager csomagot azoknak ajánljuk, akik fokozott stressznek vannak kitéve, legyen az szellemi, pszichikai vagy fizikai terhelés, és ennek következtében magasabb a betegségek kialakulásának kockázata.

A csomag elemzése a szervezet fontosabb enzimeinek, karbamidnak, húgysavnak, kreatininnek, összbilirubinnak, konjugált bilirubinnak, Na-nak, K-nak, Cl-nak, Mg-nak, D-vitaminnak, Ca-nak, P-nak, vasnak, transzferrinnek, ferritinnek, zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin, vérkép és CRP-nek az értékeit is vizsgálja. Emellett megvizsgálja a pajzsmirigy és a mellékvese hormonális alapfunkcióit is, mint például a TSH-t és a kortizolt.

Manager csomag

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálat előtt legalább 12 órával tartózkodjon az étkezéstől, ugyanakkor víz fogyasztása ajánlott. Az általunk biztosított csomag tartalmazza az általános vizelet- és vizeletüledék vizsgálatot, ezért kérjük, hogy hozza magával a reggeli első vizeletből vett mintát, megfelelő tartályban.

Leletkiadás ideje: 2-4 munkanap

Vizsgált paraméterek

Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT)

Albumin

Alkalikus foszfatáz

Amiláz

Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT)

CRP

D-vitamin (Total 25-OH D-vitamin)

Ferritin

Foszfát (P)

Gamma-GT

Glükóz (vércukor)

HDL-Koleszterin

Húgysav

Inzulin

Kalcium

Kálium

Karbamid

Klorid (Cl)

Koleszterin

Konjugált (direkt) bilirubin

Kortizol

Kreatinin + eGFR

Kreatinkináz

Laktát dehidrogenáz (LDH)

LDL koleszterin

Magnézium

Nátrium

Összes bilirubin

Összfehérje

Teljes vizelet

Transzferrin

Triglicerid

TSH

Vas

Vérkép (quant.+5 diff qual.)

A Manager laborvizsgálati csomagajánlatunk tartalmazza a mintavétel és a kezelés költségét.

Emellett a leletével együtt tőlünk orvosi véleményt is kap, hiszen számunkra az Ön egészsége az első!

Keressen bennünket bátran, és egyeztessünk időpontot a laborvizsgálatra még ma!