Laborvizsgálat ingyenes orvosi véleménnyel

Nagy Rutin

A nagy rutin laborvizsgálat egy teljes körű vizsgálati csomag, amely több mint 30 különböző paramétert ellenőriz. Ez a vizsgálati csomag nagyszerű lehetőséget kínál a betegségek korai felismerésére és megelőzésére, valamint a jelenlegi egészségi állapot alaposabb megismerésére.

A vizsgálat a vérben található különböző anyagok szintjének ellenőrzését foglalja magában, többek között a máj- és vesefunkciók, a vérsejtek, a vércukorszint, a koleszterinszint, a vizeletvizsgálat és a pajzsmirigy vizsgálatok ellenőrzését is. A nagy rutin laborvizsgálat segítségével fel lehet fedezni olyan egészségügyi problémákat, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a vesebetegségek és a szívbetegségek.

A nagy rutin laborvizsgálatot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének alaposabban megismerkedni jelenlegi egészségi állapotukkal, illetve akiknek nincsenek konkrét tüneteik, de szeretnének kizárni többféle egészségügyi problémát.

Fontos megjegyezni, hogy a nagy rutin laborvizsgálat széles körű tesztek sorozata, így a vizsgálat magasabb költséggel jár, mint a kis rutin laborvizsgálat. Azonban sok esetben sokkal több információt nyújt, mint a kisebb vizsgálatok, amelyek csak bizonyos paramétereket ellenőriznek. Így, ha teljes körű betekintést szeretne az egészségi állapotáról, akkor a nagy rutin laborvizsgálat lehet a legjobb választás.

Nagy rutin laborvizsgálat

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálat előtt legalább 12 órával tartózkodjon az étkezéstől, ugyanakkor víz fogyasztása ajánlott. Az általunk biztosított csomag tartalmazza az általános vizelet- és vizeletüledék vizsgálatot, ezért kérjük, hogy hozza magával a reggeli első vizeletből vett mintát, megfelelő tartályban.

Leletkiadás ideje: 2-3 munkanap

Ha Ön is szeretné megtudni, milyen az egészségi állapota, és szeretne betekintést nyerni a testében zajló folyamatokba, akkor rendelje meg a nagy rutin laborvizsgálatot még ma!

Vizsgált paraméterek:

Alkalikus foszfatáz

CRP

Gamma-GT

GOT

GPT

HDL-Koleszterin

Húgysav

Kalcium

Kálium

Karbamid

Koleszterin

Kreatinin + eGFR

Kreatinkináz

Magnézium

Nátrium

Teljes vizelet

Triglicerid

Vas

Vércukor

Vérkép (quant.+5 diff qual.)

Vörösvérsejt süllyedés

A Nagy Rutin laborvizsgálati csomagajánlatunk tartalmazza a mintavétel és a kezelés költségét.

Emellett a leletével együtt tőlünk orvosi véleményt is kap, hiszen számunkra az Ön egészsége az első!

Keressen bennünket bátran, és egyeztessünk időpontot a laborvizsgálatra még ma!