Védőoltások rejtett költségek nélkül!

Dr. Heart Oltóközpont

Már két helyszínen várjuk Önt oltásra!

1111 Karinthy Frigyes út 14.

Várjuk szeretettel a 11. kerület szívében, a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára akadálymentesített rendelőnkben!

1136 Budapest, Tátra u. 11.

Várjuk szeretettel 13. kerületi rendelőnkben,
a Jászai Mari tértől 5 perc sétára!

Dr. Heart Egészségügyi Centrum: Stresszmentes környezet, profi csapat

Ránk számíthat az Önnek legmegfelelőbb védőoltás kiválasztásában is!

A Dr.Heart Oltóközpontban magas színvonalú egészségvédelmi megoldásokat kínálunk, melyek révén nem csupán az utazásokhoz kötődő kötelező és ajánlott védőoltásokat biztosítjuk, hanem számos más betegség megelőzését célzó védőoltással is rendelkezésre állunk.

Számunkra az Ön egészsége az első, így rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy Ön a megfelelő védőoltást válassza. Ebben az elkötelezett küldetésünkben szívesen nyújtunk segítséget.

Ne habozzon időpontot foglalni védőoltásokkal kapcsolatos tanácsadásunkra! Tapasztalt kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére a vakcinák terén, és az Ön egyedi egészségi állapotához, valamint élethelyzetéhez legmegfelelőbb oltást ajánlják Önnek. Részletes tájékoztatást adnak az esetleges mellékhatásokról is, így Ön biztosan a legjobb döntést hozhatja meg!

Miért fontos, hogy időben beadassa az Ön számára szükséges védőoltásokat?

  • Egészségvédelem: A védőoltások hatékony eszközök a súlyos fertőző betegségek elleni védelemre. Megakadályozzák, hogy Ön vagy szerettei megbetegedjenek a veszélyes kórokozóktól, melyek elől nem tudnak elbújni.
  • Kollektív Immunitás Kialakítása: A védőoltások segítenek a közösség immunrendszerének megerősítésében. A magas oltottsági arány csökkenti a járványok kockázatát, ami nemcsak Önre, hanem az egész közösségre is pozitív hatással van.
  • Megelőzés a Szövődményektől: Sok fertőző betegség súlyos szövődményekhez vezethet, amelyek hosszú távú egészségügyi problémákat okozhatnak. A védőoltások csökkentik ezeknek a szövődményeknek a kialakulásának esélyét.
  • Időt és Pénzt Takarít Meg: A betegségek kezelése és gyógyítása sok időt és pénzt igényelhet. A védőoltásokkal azonban megelőzhetők a fertőzések, ami hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg Önnek és családjának.
  • Felelős Döntés Egészségéért: A védőoltás kérésével felelős döntést hoz az egészségéért és a környező emberekért. Segíthet a járványok terjedésének megfékezésében és a közösség egészségének védelmében.

Ezek az érvek azt mutatják, hogy a védőoltás kérése nemcsak személyes szinten, hanem társadalmi és közösségi szinten is kiemelkedően fontos lépés az egészségmegőrzés és a betegségek megelőzése terén.

Miért fontos az oltást?

Dr. Heart Oltóközpont

Legnépszerűbb oltásaink

Dr.Heart Oltóközpont - Influenza elleni védőoltás

Influenza

8 900 HUF

Az influenza a kellemetlenségeken túl komoly szövődményekkel is járhat. Ezellen hatékony védelmet nyújt az influenza elleni vakcina, amelyet ajánlott minden évben megkapni. Ne bízza egészségét a véletlenre! Foglaljon időpontot most!

Dr.Heart Oltóközpont - HPV elleni védőoltás 2

HPV

49 900 HUF

A HPV a leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzés, amely számos egészségügyi problémát okozhat. A HPV elleni védőoltás már 9 alapvető típust céloz meg, amelyek a leggyakrabban okoznak rákos megbetegedéseket. A közhiedelmekkel ellentétben a HPV elleni védőoltás a férfiak számára is fontos, hiszen a fertőzés őket is érinti! Foglaljon időpontot most!

drheart_oltokozpont9

Hepatitis A – Májgyulladás

12 900 HUF-tól

Utazást tervez? Akkor a Hepatitis A elleni védőoltás különösen fontos Önnek! Az oltás megvédheti Önt a nem kívánt betegségtől, és lehetővé teszi, hogy zavartalanul élvezhesse a környezetváltozás adta örömöket!

Tudta, hogy nálunk a védőoltások ára tartalmazza:

  • a regisztrációs díjat
  • az oltási kiskönyv kiállítását
  • a védőoltás beadásának költségét is?

Felejtse el a rejtett költségeket, és foglaljon időpontot védőoltásra most!

Oltás Önnek